Kose meg i Bergen

Nå har eg vært i Bergen siden LØrdag, me lillebroren min Håkon og idag kom mamma og den andre lillebroren min som heter Simen. Jeg har desverre bare iphone bilder til dere siden kameraet mitt er ødelagt og skal inn til reperasjon med en gang jeg komme hjem! -hva har du gjort i ferien til nå?

Midlertidig header

Hallo Ida her! Nå er det jammen på tide å begynne å blogge igjen. Har knapt brukt bloggen på snart et år, men det skal det bli forandring på fremover. Har laget en header nå som vi skal ha imens. Det kommer nok ikke en skikkelig før i august ettersom det er sommerferie. Helene og jeg reiser mye og får nok ikke tid til en skikkelig fotoshoot før det. Bloggingen går også litt opp og ned i sommer tenker jeg. Det er jo ikke alltid vi er hjemme eller har mulighet til å blogge fra der vi er. Nå skal jeg vertfall være hjemme til 3. juli så det blir blogging frem til det vertfall fra min side. 

Her er headeren vertfall. Er ikke noe bilder eller noe, men bedre enn å ikke ha  header i det hele tatt. 

Er det noe dere ønsker vi skal blogge om?

-Ida <3Curles

-Hva gjør du får å få fine krøller? 

-Helene <3

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Desember 2012 » November 2012
+ legg meg til som venn
Hei! Velkommen til bloggen til Helene og Ida. Vi er to jenter på 17 år fra Stavanger. På denne bloggen kommer vi til å blogge om hverdagen, outfits, sminke og andre ting vi interesserer oss for. Håper du liker den, og kom gjerne med tilbakemeldinger!Kontakt

Youdontknowus1@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits