Always listen to your heart

Always listen to your heart because even though it's on your left side, it's always right.<3

 

-Helene <3

inspo- Autumn

-Liker du høst?

-Helene <3

Møtet

Hei! Her er en video vi laget på media igår, den er ikke så veldig proff akkurat, men jaja dere kan se den likevel! 

hva synes du?

-Ida <3

En liten oppdatering

Hallo! Nå er det evigheter siden jeg har blogget på denne bloggen, men nå har jeg tenkt å komme tilbake. Det har skjedd en del i det siste så jeg har uansett ikke fått mulighet til å oppdatere. Jeg har begynt på vidergående så der er mye nytt, itillegg har jeg begynt å jobbe, men skal være flinkere til å oppdatere nå enn hva jeg har vært før. Føler det er litt stander meg innlegg, men nå mener jeg det faktisk. Går nå på M&K noe som er super digg! Anbefales kjempe sterkt! 

Er ikke så mye mer jeg ønsker å fortelle på bloggen akkurat nå. Jeg er enormt trøtt etter en lang dag, selv om denne dagen har vært veldig chill. Gjorde ikke spesielt mye på skolen, itillegg til at jeg bare har vært med venner og slikt etterpå. Vil bare si at jeg har det fint og at jeg er tilbake! Stay tuned!

Hva synes du at vi er tilbake?

-Ida <3

Helgen

Som jeg sa tidligere var jeg i 3 bursdager denne helgen. Jeg har tatt litt bilder i to av bursdagene, og så var jeg litt med en guttegjeng igår kveld og vi så en film, snakkte og så klippet meg og en som heter ole petter håret til en som heter jan mikal.  Vi ble fornøyde med resultate alle 3! Hahah.. vurderer å bli frisør om noen år. Men det har vært en utrolig kjekk helg og jeg håper at dere også ahr hatt det kjekt!

Q- hva har du gjort i helgen?

-Helene <3

Travel helg!

Både meg og Ida har en utrolig travel helg forran oss. Vi skal begge i bursdag på både idag og på lørdag. jeg skal også jobbe både idag og imorgen, og så skal jeg i bursag til mormor. Jeg skal ta med meg kameraet overallt i helgen å prøve å ta masse bilder til dere, siden det kanskje ikke blir så super mye tid til blogging. Håper dere alle har en super helg! <3 Jeg har tatt noen bilder i det siste som jeg vil dele med dere:Q- Hva skal du gjøre i helga? 

-Helene <3


Back on track

Hallo!

Nå er endelig bloggpausen over, og vi er offisielt tilbake. Det ahr vært veldig mye frem og tilbake men nå har vi bestemt oss for å begynne å blogge igjenn.

Vi har begge begynt på MK på Randaberg vidergående skole. Ida i A-klassen og jeg i B klassen. Vi koser oss begge veldig mye! :D kommer masse flere innlegg nå frremover så bare gled dere!

-Trives dere på skolen?

-Helene <3

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Desember 2012 » November 2012
+ legg meg til som venn
Hei! Velkommen til bloggen til Helene og Ida. Vi er to jenter på 17 år fra Stavanger. På denne bloggen kommer vi til å blogge om hverdagen, outfits, sminke og andre ting vi interesserer oss for. Håper du liker den, og kom gjerne med tilbakemeldinger!Kontakt

Youdontknowus1@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits